Cover titel
2012 nr. 4

De Boekensalon

Voor lezers en leesclubs!

In het decembernummer van Boek-delen vindt u een uitgebreid interview met Thomas Verbogt, wiens roman Perfecte stilte dit seizoen door veel leesclubs gelezen wordt. Het auteurskatern is gewijd aan Edzard Mik en zijn roman Mont Blanc. Daarnaast in dit nummer een literaire wandeling door Brussel en een artikel waarin enkele leesclubleden vertellen over hun ervaringen met e-readers.


In de rubriek Nieuwe namen vertelt Jan-Willem Anker over zijn eerste roman, in de rubriek 'Van alle tijden' aandacht voor Het grote avontuur / Le grand Meaulnes van Alain-Fournier. En de pagina Dieplezen gaat over het belang van de locatie in Het Rode Huis van Mark Haddon.


Recensies zijn er van onder andere De man zonder ziekte van Arnon Grunberg, Maar buiten is het feest van Arthur Japin en Help van Alix Ohlin. Op de poëziepagina: De maat van de eenzaamheid van Rodaan Al Galidi.


Daarnaast discussietips bij HhhH van Laurent Binet, VSV van Leon de Winter, Blindgangers van Joke J. Hermsen, Caribou Island van David Vann, Fantoomliefde van Aminatta Forna en Het boek Ont van Anton Valens. Plus uiteraard de Literaire agenda en de fotopagina Literair landschap.

Cover titel

De Boekensalon
Uitgegeven door:
NBD Biblion
verschijnt 4 x per jaar.

Prijs los nummer: 9,95
Abonnementen:

€ 38,95. Leeskringabonnementen (3 of meer ex. op één adres): € 33,95 per exemplaar.


Ga naar website

Abonneer / bestel

Kies een nummer of jaarabonnement:

 

Vul uw persoonsgegevens in:

 

 

Literaire tijdschriften zijn ook te koop bij de betere boekhandel.

Archief nummers