Cover titel
Najaar 2017

Awater

Poëzietijdschrift

In het herfstnummer van Awater: debutant Joost Baars interviewt zijn voorbeeld Mark Insingel, een interview over spoken word met Babs Gons en Derek Otte, en een column van Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin over branddichte en watervaste poëzie.

Verder een essay van Simon Mulder over de invloed van Herman Gorter op hedendaagse dichters, en nieuw werk van Peter Holvoet-Hanssen

Rob Schouten neemt een gedicht van Kees Ouwens onder de loep en Aimée de Jongh verstript het gedicht ‘de bewoners uit hun huizen gestapt’ van Bernke Klein Zandvoort.

Vertaler Ria van Hengel duidt het werk van Duitse dichter Jan Wagner, van wie drie verse vertalingen zijn opgenomen en Argibald zorgt wederom voor een absurdistische cartoon.

Zoals altijd is weer een groot aantal recensies opgenomen, ditmaal van Hester Knibbe, Ghayath Almadhoun & Anne Vegter, Lies Van Gasse, K. Schippers, Jeroen van Kan, Martin Reints, Maartje Smits, Micha Hamel, Luis Felipe Fabre, Anna Enquist, Gerry van der Linden, Delphine Lecompte, Laurens Ham, Alexeander Koesjner en Lev Rubinstein. En vanzelfsprekend biedt Awater de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.

 

Cover titel

Awater
Uitgegeven door:
Stichting Poëzieclub
verschijnt drie keer p.j.

Prijs los nummer: € 8,50
Abonnementen:

(incl. 3 dichtbundels p.j.): € 72,90


Ga naar website

Abonneer / bestel

Kies een nummer of jaarabonnement:

 

Vul uw persoonsgegevens in:

 

 

Literaire tijdschriften zijn ook te koop bij de betere boekhandel.

Archief nummers