Cover titel
8

De Revisor

Alleen het beste. Bekend en talent.

Het legendarische tijdschrift dat de beste literatuur selecteert en redigeert, presenteert in 2015 drie edities vol proza, poëzie, essay in een fonkelnieuw jasje.
Het eerste nummer bij De Bezige Bij staat als een huis. Met nieuw werk van bekend talent: o.a. van Thomas Lieske, Jan van Mersbergen, Marente de Moor, Tonnus Oosterhoff, Gustaaf Peek en werk van nieuwe beloftes, of de beloftes voorbij: o.a. van Niña Weijers, Marieke Rijneveld, Auke Hulst en Saskia Stehouwer.

Begeleid door een stevig redactioneel en prikkelende inleidingen opent De Revisor evenzoveel werelden als hoofden, met bijdragen waarin verbeelding, loepzuivere stijl en ongekende ambitie de boventoon voeren.

Cover titel

De Revisor
Uitgegeven door:
De Bezige Bij / Stichting De Revisor
verschijnt tweemaal per jaar

Prijs los nummer: 16,50 (oudere nummers op aanvraag)
Abonnementen:

De Revisor verschijnt tweemaal per jaar. Abonnees krijgen twee nummers, en een toegangscode tot de gesloten gedeelten van de Revisorwebsite. Plus een welkomstgeschenk met boeken van Hugo Claus, Erik Lindner, Charlotte Mutsaers en Manon Uphoff.

Een abonnement kost € 28,- en kan op elk gewenst tijdstip ingaan en wordt automatisch verlengd, tenzij opgezegd een maand voor het aflopen ervan. Meld u aan: http://www.revisor.nl/page/lidworden

Een abonnement op de maandelijkse digitale nieuwsbrief is kosteloos. Meld u aan: http://eepurl.com/63B_n


Ga naar website

Abonneer / bestel

Kies een nummer of jaarabonnement:

 

Vul uw persoonsgegevens in:

 

 

Literaire tijdschriften zijn ook te koop bij de betere boekhandel.

Archief nummers